RJ Maskiner AB söker en ekonomiansvarig

RJ Maskiner AB är grönsaksodlarens maskinleverantör med ett komplett program från jordbearbetning till paketerad vara. RJ Maskiner ägs till 100% av norska Felleskjøpet. RJ Maskiner är en arbetsplats med ett fåtal anställda, där samarbete inom gruppen är mycket viktigt. De flesta maskinerna importeras från EU men RJ Maskiner har hela världen som arbetsfält.


Uppgifterna som tjänsten innehåller:
• Helhetsansvar för ekonomin
• Ansvara för inkommande tidrapportering och på sikt ansvarig för utbetalning av lön till anställda.
• Löpande bokföring och förberedande bokslutsarbete.
• Löpande likviditetsplanering.
• Redovisning till myndigheter.
• Fakturering och betalning av leverantörer (kund och leverantörsreskontra).
• Löpande kontakt med bank, revisor, Skattemyndigheten, Bolagsverket m.fl. och ansvarar för att deklarationer och rapporter upprättas och deklareras.
• Ansvarar för ekonomisk rapportering till VD och Styrelse och den norske ägaren.
• Uppföljning av projekt med efterkalkyler


Vi ser gärna att du har kunskap inom:
• Goda kunskaper inom Microsoft Dynamics Business Central (NAV)
• Goda kunskaper i förekommande arbetsverktyg såsom Excel eller liknande
• Erfarenhet av Lönehantering
• Noggrannhet, ordningssinne och siffervana
• God kommunikationsförmåga på svenska och engelska.
• Förmåga att ta egna initiativ och driva projekt i mål
• Ekonomiutbildning
• Intresse för teknik är en fördel


Vi söker dig med ett par års erfarenhet av liknande arbete. Du har tidigare arbetat med ovan beskrivna arbetsuppgifter och i roller med mycket eget ansvar. Du har kanske dessutom erfarenhet av personalansvar. Som person trivs du i en ledande roll och innehar en god samarbetsförmåga. Du är med fördel mycket driven, ambitiös och kan snabbt anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Vidare är du ansvarstagande och arbetar gärna i en roll där du på egen hand får påverka och utforma rutiner och processer.
Omfattning: 80-100%
Startdatum: 1 juni-1 juli 2021
Varaktighet: Anställningsform provanställning som leder till tillsvidareanställning
Skicka ansökan till jobb@rjmaskiner.se. Urval sker löpande

RJ Maskiner AB söker en servicetekniker/finmekanik med el-kunskaper till specialmaskiner för grönsaker

RJ Maskiner AB har ett komplett maskinprogram från jordbearbetning till paketerad vara inom potatis, rotfrukter, grönsaker och frukt. RJ Maskiner är importör för en rad olika maskiner från ett 30-tal leverantörer. En viktig del av utbudet är maskiner för förädling av kundernas produkter.

Sedan 2015 är RJ Maskiner ett helägt dotterbolag till den norska koncernen Felleskjøpet. Felleskjøpet är den norska motsvarigheten till Lantmännen.

Vi på RJ Maskiner har för avsikt att stärka vår serviceorganisation i Bjuv med ytterligare en servicetekniker inom finmekanik med el-kunskaper. På RJ Maskiner sätter vi kund i främsta rummet, och som Servicetekniker får du därför en central och mycket viktig roll i företaget.

Vi tror att du som söker är en noggrann och ambitiös person som gillar att ta eget ansvar samt har lätt för att jobba i grupp. Dina arbetsuppgifter blir att utföra service, felsöka och reparera kundernas maskiner, framförallt förpackningsmaskiner.  

En övervägande del av arbetet med att utföra service och reparationer sker ute hos kunden. Våra leverantörer kommer från hela Europa och därför är kunskaper i engelska ett krav. Utbildning på de olika maskinerna blir hos leverantörerna när så är möjligt.

Kunskaper inom, mekaniska, elektriska och hydrauliska system bör vara goda. Du behöver vara beredd på att resa en hel del, det mesta inom vårt närområde men ibland lite längre resor. Kundernas maskiner står i olika miljöer från rena kylrum till dammiga potatispackerier. Ett stort teknikintresse är viktigt och intresse för lantbruksmaskiner är extra meriterande.

B-körkort ses som en nödvändighet.
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
 
Har du frågor om tjänsten kontakta
RJ Maskiner 042-81555, Anders Ebelin 070-5881555
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@rjmaskiner.se
 
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 april 2021. Märk din ansökan med: Servicetekniker/Elektriker. RJ Maskiner kommer att genomföra anställningsintervjuer löpande.