ASA-LIFT
Combi 1000
Trepunktsupphängd morotsupptagare utrustad med hydraulikdrivning direkt från traktor alternativt med separat hydrauliksystem. Upptagningssektion till en rad med bakre sorteringsbord och fyllning direkt i storlåda
Kan utrustas med storlådebehållare alternativt separat lådarkiv med plats till sex storlådor längs traktorn eller elevator till fyllning direkt i vagn.
Bogserad T
Bogserad morotsupptagare utrustad med separat hydrauliksystem. Upptagningssektionen finns i utförande för en till fyra rader och all manövrering sker från traktorhytten. Upptagaren kan förses med elevator, tank alternativt fyllning direkt i storlåda med lådarkiv.
Självgående SP
Självgående morotsupptagare utrustad med kraftigt drivpaket och helhydraulisk drivning av samtliga funktioner. Det främre drivhjulet ger upphov till mycket god vändförmåga och den bakre drivningen finns antingen med hjul eller band (larvfötter). Upptagningssektionen finns i utförande för en till sex rader och fyllning sker i tank alternativt med elevator till sidogående fordon. Maskinen kan även utrustas med lådarkiv för fyllning direkt i storlåda på maskinen. All manövrering från hytten sker med joy-stick. Modemuppkoppling är standard.
Samtliga maskiner är försedda med Asa-Lifts unika knivsystem med drevdrivning.